Product Documents

Paso a la juventud

Movilización democrática, estalinismo y revolución en la República Española

Sandra Souto Kustrín

Col·lecció: Història, 145

ISBN: 978-84-370-9102-0

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Coeditor: Cañada Blanch Center for Contemporary Spanish Studies (LSE)

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 454

28,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

"Pas a la joventut" va ser una consigna que es va fer comuna durant la guerra civil espanyola i que expressava una realitat nova, la dels joves com a protagonistes de la mobilització social i política, que s'havia anat forjant a Europa occidental durant el primer terç del segle XX. Aquest procés també va afectar a la societat espanyola. Els joves es van convertir en un suport fonamental del bàndol republicà, tant en el front com en la rereguarda, en el món rural i en l'urbà, en la cultura i en la producció. Aquest llibre analitza tots aquests elements i la mateixa configuració de les organitzacions juvenils en la República en guerra, les aliances i els enfrontaments entre elles. S'utilitza una abundant i desconeguda documentació espanyola i estrangera, que permet conèixer una nova faceta del conflicte bèl.lic.

Citació

Souto Kustrín, S. [Sandra] (2013). Paso a la juventud. Movilización democrática, estalinismo y revolución en la República Española. Universitat de València.

Souto Kustrín, Sandra. Paso a la juventud. Movilización democrática, estalinismo y revolución en la República Española. Universitat de València, 2013.

SOUTO KUSTRíN, Sandra. Paso a la juventud. Movilización democrática, estalinismo y revolución en la República Española. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9102-0.

Souto Kustrín, Sandra. Paso a la juventud. Movilización democrática, estalinismo y revolución en la República Española. Valencia: Universitat de València; 2013. 454 p.