Pasión por los libros

Memorias de un bibliófilo

Manuel Bas Carbonell

ISBN: 978-84-9133-076-9

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23,5 cm

Pàgines: 306

25,00 €

Sinopsi

Detalles

La passió pels llibres ha constituït la quintaessencia de la biografia de Manuel Bas Carbonell. Les seues memòries són el recorregut per més de quaranta anys dedicats al món de la bibliofília, gràcies a la qual va formar una de les biblioteques privades més importants de la Comunitat Valenciana, amb seu a Xàbia. La seva trajectòria s'endinsa en alguns dels capítols més rellevants de la cultura valenciana des dels anys vuitanta. Amb un clar afany de servei públic, ha desplegat una intensa labor editorial amb diverses institucions valencianes, i ha col·laborar molt activament en la premsa local difonent el llibre valencià i sent autor d'una extensa nòmina de llibres i articles. Tot un seguit de publicacions, en les quals ha intentat donar a conèixer algunes de les joies bibliogràfiques que s'atresoren a la seua biblioteca.

Citació

Bas Carbonell, M. [Manuel] (2017). Pasión por los libros . Memorias de un bibliófilo. Universitat de València.

Bas Carbonell, Manuel. Pasión por los libros . Memorias de un bibliófilo. Universitat de València, 2017.

BAS CARBONELL, Manuel. Pasión por los libros . Memorias de un bibliófilo. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-076-9.

Bas Carbonell, Manuel. Pasión por los libros . Memorias de un bibliófilo. Valencia: Universitat de València; 2017. 306 p.

Copiar al portapapeles