Product Documents

Pasión por la Edad Media

Entrevista a José Ángel García de Cortázar

José Ramón Díaz de Durana

Col·lecció: Història, 38

ISBN: 978-84-370-6985-2

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm.

Pàgines: 108 pp.

10,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre reuneix, en forma d'entrevista, les reflexions del professor José Ángel García de Cortázar sobre el seu itinerari personal i acadèmic com a docent i investigador en unes quantes universitats espanyoles. L'obra permetrà apreciar la seua passió per l'edat mitjana i, així mateix, entendre la seua evolució i la dels historiadors de la seua generació. En estos temps de sotsobre historiogràfic, la seua aguda i experimentada opinió, formada durant tants anys en la primera línia de la docència i la investigació, resulta d'especial interès tant per a entendre el present de la disciplina, com per a comprendre el seu desenvolupament.

Citació

Díaz de Durana, J. R. [José Ramón] (2008). Pasión por la Edad Media. Entrevista a José Ángel García de Cortázar. Universitat de València.

Díaz de Durana, José Ramón. Pasión por la Edad Media. Entrevista a José Ángel García de Cortázar. Universitat de València, 2008.

DíAZ DE DURANA, José Ramón. Pasión por la Edad Media. Entrevista a José Ángel García de Cortázar. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6985-2.

Díaz de Durana, José Ramón. Pasión por la Edad Media. Entrevista a José Ángel García de Cortázar. Valencia: Universitat de València; 2008. 108 p.

Copiar al portapapeles