Pasión por el deporte

De la práctica a los grandes eventos

Vicente Añó Sanz

ISBN: 978-84-370-8178-6

Matèria: economia, història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 252 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Vicent Añó, professor de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Universitat de València, passa revista en aquest llibre, al món de l'esport modern i reflexiona al voltant de la seua pràctica i la seua utilització política. Entre aquests dos extrems, analitza la transformació del que era un simple passatemps, una diversió, en una «passió» que es fa extrema en el cas del futbol. En aquesta anàlisi s'esmenta la política esportiva de la Generalitat Valenciana i la seua aposta pels grans esdeveniments, amb alguns dels quals l'autor -que n'és especialista- és molt crític. Es tracta d'un recull d'una bona part de les observacions i reflexions de l'autor al voltant del fenomen esportiu com a pràctica, espectacle, negoci i instrument polític. El llibre també inclou un repàs a l'entorn i l'economia dels clubs de futbol i les seues dificultats financeres actuals.

Citació

Añó Sanz, V. [Vicent] (2011). Pasión por el deporte. De la práctica a los grandes eventos. Universitat de València.

Añó Sanz, Vicent. Pasión por el deporte. De la práctica a los grandes eventos. Universitat de València, 2011.

AÑÓ SANZ, Vicent. Pasión por el deporte. De la práctica a los grandes eventos. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8178-6.

Añó Sanz, Vicent. Pasión por el deporte. De la práctica a los grandes eventos. Valencia: Universitat de València; 2011. 252 p.

Copiar al portapapeles