Product Documents

Parting the Mormon Veil

Phyllis Barber's Writing

Ángel Chaparro Sanz

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 96

ISBN: 978-84-370-9092-4

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: anglès

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 290 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre suposa una invitació per a descobrir la cultura i la literatura mormones des d'una perspectiva molt personal, així com un viatge fascinant al territori literari de Phyllis Barber, una vasta extensió d'un terreny físic i emocional on els límits s'entrecreuen i el temps teix nius que transcendeixen la narrativa. Ángel Chaparro analitza el projecte social i cultural de la ficció i les autobiografies de Phyllis Barber; examina la influència de la cultura mormona, del paisatge de l'Oest americà i dels esdeveniments històrics en la seua escriptura; i tracta d'anticipar l'espai que els seus llibres ocupen en el desenvolupament en curs de la literatura mormona i de la cultura de l'Oest americà. Aquesta original anàlisi va precedit d'una història de l'Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies.

Citació

Chaparro Sanz, . [Ángel] (2013). Parting the Mormon Veil. Phyllis Barber's Writing. Universitat de València.

Chaparro Sanz, Ángel. Parting the Mormon Veil. Phyllis Barber's Writing. Universitat de València, 2013.

CHAPARRO SANZ, Ángel. Parting the Mormon Veil. Phyllis Barber's Writing. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9092-4.

Chaparro Sanz, Ángel. Parting the Mormon Veil. Phyllis Barber's Writing. Valencia: Universitat de València; 2013. 290 p.

Copiar al portapapeles