Product Documents

Palabra de robot

Inteligencia artificial y comunicación

Óscar Vilarroya Oliver

Traducció: Leonardo Valencia

Col·lecció: Sin Fronteras, 7

ISBN: 978-84-370-6408-6

Matèria: ciències, filologia, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: biologia, comunicaciò i traducció, psicologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 164 pp.

15,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

En els darrers anys els robots han experimentat els avanços més espectaculars de la seua història, en especial en el camp de la comunicació. Gràcies, entre altres, a les aportacions del lingüista i expert en robòtica belga Luc Steeis, els robots han adquirit la capacitat per a comunicar-se eficaçment amb els humans, així com per a crear un llenguatge propi que els serveix per a dialogar amb els seus semblants robòtics. Aquests avanços en el camp de la intel·ligència artificial estan servint fins i tot per a respondre a alguns dels enigmes del llenguatge humà: com aprenem a parlar?, a què correspon el significat de les paraules?, quina relació existeix entre el llenguatge i les nostres capacitats cognitives?, quina importància té la comunicació en el significat de les paraules? Paraula de robot viatja pel temps i en l'espai de la investigació científica, en un itinerari fascinant que ens descobreix el que sabem sobre el funcionament del cervell humà pel que fa al llenguatge.

Citació

Valencia Assogna, L. [Leonardo] & Vilarroya Oliver, . [Òscar] (2006). Palabra de robot. Inteligencia artificial y comunicación. Universitat de València.

Valencia Assogna, Leonardo y Vilarroya Oliver, Òscar. Palabra de robot. Inteligencia artificial y comunicación. Universitat de València, 2006.

VALENCIA ASSOGNA, Leonardo y VILARROYA OLIVER, Òscar. Palabra de robot. Inteligencia artificial y comunicación. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6408-6.

Valencia Assogna, Leonardo y Vilarroya Oliver, Òscar. Palabra de robot. Inteligencia artificial y comunicación. Valencia: Universitat de València; 2006. 164 p.

Copiar al portapapeles