Paisajes Valencianos: Territorio Turístico

Paisatges Valencians: Territori Turístic

Jorge Hermosilla, coord.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-062-2

Matèria: geografia

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 30 x 22 cm

Pàgines: 144 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

El present catàleg, que correspon a l’exposició “Paisatges Valencians: Territori Turístic”, forma part del projecte “Paisatges Turístics Valencians, Valuosos, Valorats”, resultat del conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València. El catàleg fotogràfic que ací es presenta, com a part d’aquest projecte, arreplega les mirades de diferents artistes gràfics sobre els nostres paisatges. Mirades que, a més de fusionar naturalesa, art i tècnica, són fruit de sentiments i emocions; mirades que fan honor tant a la varietat paisatgística del nostre territori com a la riquesa creadora de la nostra gent; mirades que són recomanables de mirar pausadament, com a urgència del cor, i ens faran tornar a aqueixos paisatges per viure, més enllà de les imatges o de postals, noves experiències turístiques.

Citació

Hermosilla Pla, J. [Jorge] (2017). Paisajes Valencianos: Territorio Turístico. Paisatges Valencians: Territori Turístic. Universitat de València.

Hermosilla Pla, Jorge. Paisajes Valencianos: Territorio Turístico. Paisatges Valencians: Territori Turístic. Universitat de València, 2017.

HERMOSILLA PLA, Jorge. Paisajes Valencianos: Territorio Turístico. Paisatges Valencians: Territori Turístic. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-062-2.

Hermosilla Pla, Jorge. Paisajes Valencianos: Territorio Turístico. Paisatges Valencians: Territori Turístic. Valencia: Universitat de València; 2017. 144 p.

Copiar al portapapeles