Paisaje, turismo e innovación

l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación"

Walesska Schlesinger, coord.

Col·lecció: Universitat i Territori, 9

ISBN: 978-84-9133-044-8

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: cartoné

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 216 pp.

16,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest volum reuneix les aportacions presentades al l Congrés de "Paisatge, Turisme i Innovació" organitzat per la Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València, en un esforç per a posar en valor les múltiples experiències que en diverses facetes del turisme s'han generat a partir dels paisatges de la Comunitat Valenciana. Els textos reflecteixen el debat generat entorn de tres temes claus per al futur de la Comunitat Valenciana: el paisatge, el turisme i la innovació. Les aportacions dels diferents professionals i acadèmics permeten avançar en una millor valoració del paisatge i desenvolupament de productes turístics sostenibles a partir d'ell. En conjunt la publicació recull una versió més extensa del debat en el qual s'aborda la relació del paisatge amb: la cultura, l'accessibilitat, les noves tecnologies i l’enogastronomia.

Citació

Schlesinger, W. [Walesska] (2017). Paisaje, turismo e innovación. l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación". Universitat de València.

Schlesinger, Walesska. Paisaje, turismo e innovación. l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación". Universitat de València, 2017.

SCHLESINGER, Walesska. Paisaje, turismo e innovación. l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación". Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9133-044-8.

Schlesinger, Walesska. Paisaje, turismo e innovación. l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación". Valencia: Universitat de València; 2017. 216 p.

Copiar al portapapeles