Product Documents

Páginas que no callan

Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica

A. García-Reidy, L. M. Romeu, E. Soler, L.C. Souto, coord.

ISBN: 978-84-370-9295-9

Matèria: filologia, història

Submatèries: filologia espanyola, història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 186 pp.

14,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Páginas que no callan' proposa una lectura incisiva que se suma al debat sobre l'escriptura de la història, la memòria històrica i la identitat en la literatura hispànica. A través de catorze assajos preparats per especialistes en la matèria, s'aborden qüestions com la literatura hispanoamericana contemporània, el compromís de les noves generacions amb la reelaboració del passat recent, i la relació entre la creació literària i el seu context sociohistòric. Finalment, es reuneixen estudis sobre la identitat individual i col.lectiva a través d'enfocaments com la identitat de gènere, nacional o sexual. Aquesta obra també constitueix un diàleg cultural entre diferents països europeus i llatinoamericans. Conscients de la necessitat d'una perspectiva àmplia i transnacional, els coordinadors del volum han reunit a especialistes de diferents geografies.

Citació

Romeu Guallart, L. M. [Luis M.ª] & Soler Sasera, E. [Eva] & Souto, L. C. [Luz Celestina] (2014). Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Universitat de València.

Romeu Guallart, Luis M.ª y Soler Sasera, Eva y Souto, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Universitat de València, 2014.

ROMEU GUALLART, Luis M.ª y SOLER SASERA, Eva y SOUTO, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9295-9.

Romeu Guallart, Luis M.ª y Soler Sasera, Eva y Souto, Luz Celestina. Páginas que no callan. Historia, memoria e identidad en la literatura hispánica. Valencia: Universitat de València; 2014. 186 p.

Copiar al portapapeles