Páginas de un diario de la guerra civil

Mary Chesnut

Traducció: Carme Manuel

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 46

ISBN: 978-84-370-6963-0

Matèria: filologia, història

Submatèries: fiologia anglogermànica, història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23,5 cm

Pàgines: 194 pp.

14,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest volum presenta una selecció del diari que l'autora Mary Chesnut va compondre durant la Guerra Civil nord-americana, on reflecteix la transgressió dels límits dels gèneres que manipula, tant l'autobiografia com la ficció, de manera que la veu en primera persona de la narradora traça dues grans àrees. Una primera en la qual se serveix de la guerra com a teló de fons en qualitat de testimoni i una segona en la qual es recrea com a personatge fictici. La forma literària que va adoptar no va ser recórrer als gèneres que la literatura del moment li oferia, sinó construir-ne un de nou des de la seua posició marginal de dona en la cultura del sud.

Citació

Chesnut, M. [Mary] & Manuel Cuenca, C. [Carme] (2008). Páginas de un diario de la guerra civil. Universitat de València.

Chesnut, Mary y Manuel Cuenca, Carme. Páginas de un diario de la guerra civil. Universitat de València, 2008.

CHESNUT, Mary y MANUEL CUENCA, Carme. Páginas de un diario de la guerra civil. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6963-0.

Chesnut, Mary y Manuel Cuenca, Carme. Páginas de un diario de la guerra civil. Valencia: Universitat de València; 2008. 194 p.

Copiar al portapapeles