Olvidar es morir

Nuevos encuentros con Vicente Aleixandre

Sergio Arlandis, Miguel Ángel García, eds.

Col·lecció: Oberta, 190

ISBN: 978-84-370-7894-6

Matèria: filologia

Submatèries: filologia espanyola

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 234 pp.

18,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Avantguarda i puresa, surrealisme, romanticisme, compromís civil, poesia realista i històrica, irracionalisme lingüístic que implica una indagació en els límits del dir i en els límits de l'existència: Aleixandre acompanya a cadascuna de les conjuntures clau de la història poètica espanyola del segle XX. Aquest conjunt de treballs, que busca sumar-se a la millor tradició crítica sobre el poeta, ho posa una vegada més de relleu. Transcorreguts vint-i-cinc anys de la seua mort, els editors i col·laboradors del present volum destaquen la importància de tornar freqüentment a l'obra d'Aleixandre, encara que últimament es parle de l'escassa vigència del poeta, del relatiu interès que susciten la seua figura i la seua obra, i fins i tot del seu oblit. Aleshores, no hi ha res més oportú que rellegir al poeta amb els textos a la mà i combatre una de les seves sentències més esgarrifoses: «Olvidar es morir».

Citació

Arlandis López, S. [Sergio] & García García, M. . [Miguel Ángel] (2011). Olvidar es morir. Nuevos encuentros con Vicente Aleixandre. Universitat de València.

Arlandis López, Sergio y García García, Miguel Ángel. Olvidar es morir. Nuevos encuentros con Vicente Aleixandre. Universitat de València, 2011.

ARLANDIS LóPEZ, Sergio y GARCíA GARCíA, Miguel Ángel. Olvidar es morir. Nuevos encuentros con Vicente Aleixandre. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-7894-6.

Arlandis López, Sergio y García García, Miguel Ángel. Olvidar es morir. Nuevos encuentros con Vicente Aleixandre. Valencia: Universitat de València; 2011. 234 p.

Copiar al portapapeles