Oficiales reales

Los ministros de la Monarquía Católica (siglos XVI-XVII)

Juan Francisco Pardo Molero, Manuel Lomas Cortés, eds.

ISBN: 978-84-370-8959-1

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 22 cm

Pàgines: 328 pp.

21,00 €

Sinopsi

Detalles

De Castella a Nova Espanya, de Flandes a Milà, de València a Filipines els oficials reals eren un dels emblemes més visibles de la Monarquia Hispànica en l'Edat Moderna. Jurisdicció, milícia, fisc i govern són els temes d'aquest llibre, contemplats des de la perspectiva dels qui els van exercir en nom de la Corona espanyola en els segles XVI i XVII. Per a fer-ho possible s'han posat sota la lent algunes de les seues carreres, col.lectives i individuals, de les missions que exerceixen, dels valors i sabers que definien la seua posició, de les pràctiques que caracteritzaven el seu ofici o dels criteris per a créixer o decaure. Només mitjançant la comparació i l'anàlisi conjunta de tot açò estarem en condicions d'avançar en la comprensió del funcionament de la Monarquia, del govern dels regnes i de les relacions entre el rei, els seus ministres i els seus vassalls.

Citació

Lomas Cortés, M. [Manuel] & Pardo Molero, J. F. [Juan Francisco] (2012). Oficiales reales. Los ministros de la Monarquía Católica (siglos XVI-XVII). Universitat de València.

Lomas Cortés, Manuel y Pardo Molero, Juan Francisco. Oficiales reales. Los ministros de la Monarquía Católica (siglos XVI-XVII). Universitat de València, 2012.

LOMAS CORTÉS, Manuel y PARDO MOLERO, Juan Francisco. Oficiales reales. Los ministros de la Monarquía Católica (siglos XVI-XVII). Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8959-1.

Lomas Cortés, Manuel y Pardo Molero, Juan Francisco. Oficiales reales. Los ministros de la Monarquía Católica (siglos XVI-XVII). Valencia: Universitat de València; 2012. 328 p.

Copiar al portapapeles