Nutrición, salud y sociedad

España y Europa en los siglos XIX y XX

Josep Bernabeu-Mestre, Josep Ll. Barona, eds.

ISBN: 978-84-370-8173-1

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm.

Pàgines: 372 pp.

15,60 €

Sinopsi

Detalles

Monografia dedicada a diversos aspectes de la història de l'alimentació i de la nutrició en l'època contemporània en la qual participen autors de les Universitats de València, Alacant, Miguel Hernández, Murcia i l'Autònoma de Barcelona. L'estudi, que combina una perspectiva plural i interdisciplinària, va des dels anomenats "Food Studies", que aporten una perspectiva cultural i de la vida quotidiana, fins a capítols escrits sobre la història econòmica, la història de la medicina i de la salut, o la història antropomètrica. El volum recull noves reflexions i materials, abordant la sempre complexa relació entre nutrició i salut, des de la diversitat de factors científics, sanitaris, socioeconòmics, culturals i polítics que la condicionen.

Citació

Barona Vilar, J. L. [Josep Lluís] (2011). Nutrición, salud y sociedad. España y Europa en los siglos XIX y XX. Universitat de València.

Barona Vilar, Josep Lluís. Nutrición, salud y sociedad. España y Europa en los siglos XIX y XX. Universitat de València, 2011.

BARONA VILAR, Josep Lluís. Nutrición, salud y sociedad. España y Europa en los siglos XIX y XX. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8173-1.

Barona Vilar, Josep Lluís. Nutrición, salud y sociedad. España y Europa en los siglos XIX y XX. Valencia: Universitat de València; 2011. 372 p.