Product Documents

Nos quitaron la miel

Memorias de una luchadora antifranquista

Rosalía Sender Begué

Col·lecció: Història i Memòria del Franquisme, 5

ISBN: 978-84-370-6018-7

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 318 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Rosalía Sender Begué narra en primera persona les seues vivències com a filla d'exiliats espanyols a França, les vicissituds i la lluita per la supervivència al mig de l'epopeia que va arrossegar milers de refugiats a un exili que duraria dècades. Així mateix, explica les arrels d'un ferm compromís polític, de la seua militància comunista en els anys de lluita clandestina, del seu interès insubornable per restituir les llibertats, acabar amb la dictadura i construir un estat democràtic i plural. Són les memòries d'una lluitadora antifranquista, filla dels que van perdre la Guerra Civil. A través d'aquest testimoni viu de l'exili a França coneixem en directe l'experiència traumàtica de la derrota i, al mateix temps, la determinació amb què alguns nuclis van prosseguir la lluita i van emprendre la reorganització de la resistència. Accedim així a una part de la nostra història que havia quedat en la penombra. A més de les seues peripècies com a activista, Rosalía Sender ens conta també les seues experiències personals, la participació activa en la recuperació de la democràcia al final del franquisme i durant la transició. En aquestes pàgines es reflecteix tota una vida militant en què destaca, així mateix, una dedicació i un amor incondicionals per l'art, les lletres i la cultura.

Citació

Sender Begué, R. [Rosalía] (2004). Nos quitaron la miel. Memorias de una luchadora antifranquista. Universitat de València.

Sender Begué, Rosalía. Nos quitaron la miel. Memorias de una luchadora antifranquista. Universitat de València, 2004.

SENDER BEGUÉ, Rosalía. Nos quitaron la miel. Memorias de una luchadora antifranquista. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-6018-7.

Sender Begué, Rosalía. Nos quitaron la miel. Memorias de una luchadora antifranquista. Valencia: Universitat de València; 2004. 318 p.

Copiar al portapapeles