Product Documents

Nobleza, poder y cultura

El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas

Amparo Felipo Orts

ISBN: 978-84-370-9558-5

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 500 pp.

28,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La proliferació d'estudis sobre la noblesa referma la idea que durant l'època moderna noves famílies emprenen un llarg camí amb la intenció d'aconseguir reconeixement social mitjançant l'obtenció d'honors i títols que així ho manifesten. Partint d'aquest escenari, aquest llibre indaga la trajectòria que va permetre a una de les branques del llinatge dels Castellví passar, en el transcurs de poc més d'un segle, de senyors de Puchol a marquesos de Villatorcas. La recerca mostra que els serveis a la corona resultaren decisius per al seu ascens social. La brillant activitat en l'àmbit de la política exterior de la monarquia va permetre a la família protagonitzar un ascens que culminà a la fi de la centúria següent amb la concessió a don José de Castellví del títol de marquès de Villatorcas.

Citació

Felipo Orts, A. [Amparo] (2014). Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Universitat de València.

Felipo Orts, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Universitat de València, 2014.

FELIPO ORTS, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9558-5.

Felipo Orts, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Valencia: Universitat de València; 2014. 500 p.

Copiar al portapapeles