No mos fareu catalans

Història inacabada del blaverisme

Francesc Viadel

Col·lecció: Assaig, 22

ISBN: 978-84-370-7414-6

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: català

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 320 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

El blaverisme ha estat un moviment populista i demagògic de dretes, un fenomen reaccionari que ha marcat la història valenciana des de la transició, amb episodis culturalment aberrants i destructius des del punt de vista cívic, amb atacs constants a les autoritats democràtiques, els intel·lectuals, les institucions i les entitats lligades al nacionalisme cultural i polític del País Valencià. Aquestes pàgines en reconstrueixen detalladament la trajectòria, amb noms i cognoms, i aporten elements summament valuosos per a entendre les claus d'aquest fenomen, a partir de les bases polítiques i pseudoculturals, i els interessos i ressorts sovint inconfessables que l'han impulsat en la dreta política i els mitjans de comunicació. Nova edició corregida i augmentada, amb actualització fins avui mateix.

Citació

Viadel Girbés, F. [Francesc] (2009). No mos fareu catalans. Història inacabada del blaverisme. Universitat de València.

Viadel Girbés, Francesc. No mos fareu catalans. Història inacabada del blaverisme. Universitat de València, 2009.

VIADEL GIRBÉS, Francesc. No mos fareu catalans. Història inacabada del blaverisme. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7414-6.

Viadel Girbés, Francesc. No mos fareu catalans. Història inacabada del blaverisme. Valencia: Universitat de València; 2009. 320 p.

Copiar al portapapeles