Naranja y desarrollo

La base agrícola exportadora de la economía del País Valenciano y el modelo de crecimiento hacia fuera

Emèrit Bono

ISBN: 978-84-370-7856-4

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 208 pp.

18,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El nucli del present volum ho constitueix la tesi doctoral defensada per Emèrit Bono a la Universitat de València en 1974, inèdita fins ara. El cultiu del taronger en enormes zones del territori valencià va canviar per sempre l'economia i la societat valencianes. Durant tota una època va enriquir a importants sectors socials i va exercir una funció clau, estratègica, com a font de divises per a l'Estat espanyol. Quin paper va tenir en la modernització del País? Va ser un dels elements de retard i inhibició del desenvolupament industrial? O per contra va aportar la base econòmica per a la revolució industrial valenciana? Els paral.lels que cal traçar entre les causes i efectes del boom *naranjero i fenòmens d'avui com la bombolla immobiliària són realment apassionants, per la seva *rabiosa actualitat i els suggeridors debats que poden provocar.

Citació

Bono, E. [Emèrit] (2010). Naranja y desarrollo. La base agrícola exportadora de la economía del País Valenciano y el modelo de crecimiento hacia fuera. Universitat de València.

Bono, Emèrit. Naranja y desarrollo. La base agrícola exportadora de la economía del País Valenciano y el modelo de crecimiento hacia fuera. Universitat de València, 2010.

BONO, Emèrit. Naranja y desarrollo. La base agrícola exportadora de la economía del País Valenciano y el modelo de crecimiento hacia fuera. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7856-4.

Bono, Emèrit. Naranja y desarrollo. La base agrícola exportadora de la economía del País Valenciano y el modelo de crecimiento hacia fuera. Valencia: Universitat de València; 2010. 208 p.

Copiar al portapapeles