Product Documents

Nación y nacionalización

Una perspectiva europea comparada

F. Archilés Cardona, M. García Garrión, I. Saz, eds.

Col·lecció: Oberta, 213

ISBN: 978-84-370-9165-5

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Coeditor: MuVIM, Diputació de València, Museus de la Diputació

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 304 pp,.

22,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L'estudi dels processos de nacionalització, és a dir, de la difusió social de les identitats nacionals, és un dels aspectes centrals per al camp de recerca dedicat al nacionalisme. No obstant això, es tracta d'un àmbit que explica encara amb una relativa escassetat de treballs, especialment quan s'aborda des d'una perspectiva comparada. El present volum es dedica a l'estudi dels processos de nacionalització en els marcs dels Estats-nació europeus. El cas espanyol és objecte d'especial atenció, encara que des d'una perspectiva comparada amb els països del seu entorn, la qual cosa permet plantejar dubtes sobre la suposada excepcionalitat del procés de nacionalització espanyol. El volum es compon de tretze estudis escrits per historiadors procedents de nou universitats europees i espanyoles

Citació

Archilés Cardona, F. [Ferran] & Saz, I. [Ismael] (2013). Nación y nacionalización. Una perspectiva europea comparada. Universitat de València.

Archilés Cardona, Ferran y Saz, Ismael. Nación y nacionalización. Una perspectiva europea comparada. Universitat de València, 2013.

ARCHILÉS CARDONA, Ferran y SAZ, Ismael. Nación y nacionalización. Una perspectiva europea comparada. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9165-5.

Archilés Cardona, Ferran y Saz, Ismael. Nación y nacionalización. Una perspectiva europea comparada. Valencia: Universitat de València; 2013. 304 p.

Copiar al portapapeles