Product Documents

Música, mujeres y educación. Composición, investigación y docencia

Ana Mª Botella Nicolás, coord.

ISBN: 978-84-9133-161-2

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques, música

Idioma: castellà

Coeditor: Vicerectorat de Cultura i Esport, Unitat de Igualtat

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 16,5 cm

Pàgines: 148

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El present volum és una recopilació dels treballs més actuals sobre el tema de gènere des de la perspectiva femenina. Arreplega una selecció d’estudis d’investigadores reeixides en el seu àmbit de treball: des de musicòlogues, compositores i docents, fins a artistes i especialistes en art i literatura. És un compendi amb rigor científic i qualitat investigadora que aprofundeix en temes d’actualitat docent, transferència del coneixement i perspectiva de gènere. És un llibre escrit per dones investigadores i docents que descriuen resultats dels seus treballs sobre el paper de les dones en la música i en l’educació musical. Es pretén transferir i comunicar els recents coneixements i nous paradigmes generats per les investigadores especialistes a la societat per mitjà de propostes, com aquest llibre, que superen l’àmbit acadèmic.

Citació

Botella Nicolás, A. M. [Ana Mª ] (coord.) (2018). Música, mujeres y educación. Composición, investigación y docencia. Universitat de València.

Botella Nicolás, Ana Mª (coord.). Música, mujeres y educación. Composición, investigación y docencia. Universitat de València, 2018.

BOTELLA NICOLÁS, Ana Mª (coord.). Música, mujeres y educación. Composición, investigación y docencia. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-161-2.

Botella Nicolás, Ana Mª (coord.). Música, mujeres y educación. Composición, investigación y docencia. Valencia: Universitat de València; 2018. 148 p.

Copiar al portapapeles