Mujeres y función pública

El personal de administración y servicios de la Universidad de Valencia

Esther Escolano Zamorano

Col·lecció: Oberta, 73

ISBN: 978-84-370-5372-1

Matèria: estudis feministes, sociologia i política

Idioma: castellà

Coeditor: Vicerectorat d’Investigació

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 180 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

La incorporació de la dona al món del treball ha evolucionat no sols en termes quantitatius, sinó qualitatius, especialment en el sector públic. Aquest llibre aporta dades inèdites al voltant de l'accés, inserció i promoció en aquest mercat laboral a partir d'un àmbit peculiar, com és el de l'Administració universitària. Combinant un important cabdal de dades amb les valoracions extretes d'entrevistes personals es revela que, junt a innegables avanços, es mantenen algunes desigualtats, derivades més bé de causes sociològiques -el treball domèstic potser la més important-, que frenen les possibilitats de promoció. Malgrat açò, es tracta d'un àmbit en el que s'han suavitzat habituals discriminacions de gènere que encara subsisteixen en la societat.

Citació

Escolano Zamorano, E. [Esther] (2002). Mujeres y función pública. El personal de administración y servicios de la Universidad de Valencia. Universitat de València.

Escolano Zamorano, Esther. Mujeres y función pública. El personal de administración y servicios de la Universidad de Valencia. Universitat de València, 2002.

ESCOLANO ZAMORANO, Esther. Mujeres y función pública. El personal de administración y servicios de la Universidad de Valencia. Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5372-1.

Escolano Zamorano, Esther. Mujeres y función pública. El personal de administración y servicios de la Universidad de Valencia. Valencia: Universitat de València; 2002. 180 p.

Copiar al portapapeles