Product Documents

Moments clau de la història de la llengua catalana

Antoni M. Badia i Margarit

Antoni Ferrando, ed.

Col·lecció: Honoris Causa, 21

ISBN: 978-84-370-5938-9

Matèria: filologia

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2004

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 640 pp.

35,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre comprèn dues parts. En la primera, que recull els discursos de l'acte d'investidura del profesor Antoni M. Badia i Margarit com a doctor 'honoris causa' de la Universitat de València, el lector podrà adelitar-se amb les <> -una mirada retrospectiva a tota una trajectòria investigadora- i amb la crònica minuciosa i inadicta de la relacions del filòleg barceloní amb València i els valencians, a càrrec de l'autor de la 'laudatio', Antoni Ferrando. En la segona part s'arrepleguen les millors contribucions -publicades i inèdites- del Dr. Badia a la història de la llengua catalana, centrades en quatre <>: els orígens de la llengua, la formació de la llengua literaria medieval, l'impacte de l'humanisme i el procés de restauració del catalpa com a llengua de cultura moderna. El llibre està destinat a convertir-se en una de les obres bàsiques de l'autor i de la filologia catalana i a ser un text d'obligada consulta no sols per als historiadors de la llengua, sinó per a tots els qui s'interessen per la història de la nostra cultura.

Citació

Badia i Margarit, A. M. [Antoni M.] & Ferrando Francés, A. [Antoni] (2004). Moments clau de la història de la llengua catalana. Universitat de València.

Badia i Margarit, Antoni M. y Ferrando Francés, Antoni. Moments clau de la història de la llengua catalana. Universitat de València, 2004.

BADIA I MARGARIT, Antoni M. y FERRANDO FRANCÉS, Antoni. Moments clau de la història de la llengua catalana. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-5938-9.

Badia i Margarit, Antoni M. y Ferrando Francés, Antoni. Moments clau de la història de la llengua catalana. Valencia: Universitat de València; 2004. 640 p.

Copiar al portapapeles