Product Documents

Mètodes numèrics per a la física (3a ed.)

Rafael Guardiola Bárcena, Emili Higón Rodríguez, Josep Ros Pallarés

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 9

ISBN: 978-84-370-5360-8

Matèria: ciències

Submatèries: física

Idioma: català

Any ed.: 2002

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 340 pp.

19,00 €

Sinopsi

Detalles

El càlcul numèric ofereix nombroses i poderoses eines per a la resolució dels problemes que presenta la física. Partint de la importància que té per a l'estudiant el coneixement de la metodologia escaient per al plantejament i la correcta solució dels problemes físics, en aquest manual s'aconsegueix un equilibri entre conceptes matemàtics, disseny d'algorisme, construcció pràctica i aplicació d'aquests algorismes a problemes físics concrets. La paraula més emprada el llarg del text, doncs, és l'error: control de l'error en els algorismes de càlcul, determinació de l'error en les mesures experimentals i en els paràmetres que se n'obtenen i, en particular, la incidència de l'error en els algorismes basats en mètodes aleatoris.

Citació

Guardiola Bárcena, R. [Rafael] & Higón Rodríguez, E. [Emili] & Ros Pallarés, J. [Josep] (2002). Mètodes numèrics per a la física (3a ed.). Universitat de València.

Guardiola Bárcena, Rafael y Higón Rodríguez, Emili y Ros Pallarés, Josep. Mètodes numèrics per a la física (3a ed.). Universitat de València, 2002.

GUARDIOLA BáRCENA, Rafael y HIGóN RODRíGUEZ, Emili y ROS PALLARéS, Josep. Mètodes numèrics per a la física (3a ed.). Valencia: Universitat de València, 2002. ISBN 978-84-370-5360-8.

Guardiola Bárcena, Rafael y Higón Rodríguez, Emili y Ros Pallarés, Josep. Mètodes numèrics per a la física (3a ed.). Valencia: Universitat de València; 2002. 340 p.

Copiar al portapapeles