Mètode, 75. El gen festivo

Fundamentos científicos de las festividades humanas

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències, sociologia i política

Submatèries: biologia

Enquadernació: rústica

Pàgines: 124 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Els professors Antonio Ariño i Pedro García han estat els responsables de coordinar el monogràfic d'aquest número dedicat a "El gen festivo". En ell, s'aborda l'estudi de la festa des d'una perspectiva plural i transversal, des de la biologia a la sociologia. Abraça també aquesta edició, una interessant entrevista amb Antonio Ariño i Joan Francesc Mira on tots dos aprofundeixen sobre la festa i el fet festiu dels valencians. El volum hi inclou un dossier sobre ""El reto del cerebro humano", un interessant treball sobre sociofolcologia i les habituals seccions d'històries de científics, desvelant l'univers, la ciència a taula i ciència per a poetes.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 75. El gen festivo. Fundamentos científicos de las festividades humanas. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 75. El gen festivo. Fundamentos científicos de las festividades humanas. Universitat de València.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 75. El gen festivo. Fundamentos científicos de las festividades humanas. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-75-c.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 75. El gen festivo. Fundamentos científicos de las festividades humanas. Valencia: Universitat de València; 124 p.

Copiar al portapapeles