Mètode, 75. El gen festiu

Fonaments científics de les festivitats humanes

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències, sociologia i política

Submatèries: biologia

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 28 cm

Pàgines: 122 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Els professors Antonio Ariño i Pedro García han estat els responsables de coordinar el monogràfic d'aquest número dedicat a "El gen festiu". En ell, s'aborda l'estudi de la festa des d'una perspectiva plural i transversal, des de la biologia a la sociologia. Abraça també aquesta edició, una interessant entrevista amb Antonio Ariño i Joan Francesc Mira on tots dos aprofundeixen sobre la festa i el fet festiu dels valencians. El volum hi inclou un dossier sobre "El repte del cervell humà", un interessant treball sobre sociofolcologia i les habituals seccions d'històries de científics, desvelant l'univers, la ciència a taula i ciència per a poetes.

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 75. El gen festiu. Fonaments científics de les festivitats humanes. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 75. El gen festiu. Fonaments científics de les festivitats humanes. Universitat de València.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 75. El gen festiu. Fonaments científics de les festivitats humanes. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-75-v.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 75. El gen festiu. Fonaments científics de les festivitats humanes. Valencia: Universitat de València; 122 p.

Copiar al portapapeles