Mètode, 68. Després de la crisi

Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país

Martí Domínguez Romero, dir.

ISSN: 1133-3987

Matèria: ciències, economia

Submatèries: biologia

Enquadernació: rústica

Pàgines: 136 pp.

7,00 €

Sinopsi

Detalles

Davant l'actual crisi, Mètode ha dedica el seu número d'hivern a plantejar els escenaris possibles per a la recuperació econòmica. Coordinat pels catedràtics d'Economia Aplicada Vicent Soler i Salvador Gil, el monogràfic Després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país recull les anàlisis de diversos especialistes al voltant d'aspectes clau com el model de territori, la necessitat de reconvertir el sector de la construcció, el paper de la universitat o la bona gestió dels recursos escassos per al creixement econòmic. Tot açò, acompanyat d'interessants articles, reportatges i entrevistes d'actualitat, i de les seccions habituals de Mètode. A més, adquirint el número 68 rebràs com a regal el nou títol de la col·lecció «Monografies Mètode», Bestiari. Una adaptació al català modern del Bestiari català de l'Edat Mitjana

Citació

Martí Domínguez Romero, d. [dir.]Mètode, 68. Després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país. Universitat de València.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 68. Després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país. Universitat de València.

MARTÍ DOMÍNGUEZ ROMERO, dir. Mètode, 68. Després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país. Valencia: Universitat de València. ISBN 1133-3987-68-v.

Martí Domínguez Romero, dir. Mètode, 68. Després de la crisi. Ciència i economia per a la reconstrucció d'un país. Valencia: Universitat de València; 136 p.

Copiar al portapapeles