Mestres de ciutadania

Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente

Marc Baldó, Norberto Piqueras Sánchez, Maria José Serrano, coords.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-9580-6

Idioma: català

Any ed.: 2014

Enquadernació: cartoné

Format: 23,5 x 30 cm

Pàgines: 214 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Catàleg editat amb motiu de l'exposició 'Mestres de Ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente', les trajectòries biogràfiques dels quals van estar vinculades per múltiples llaços, entre ells, la seua relació amb la Universitat de València. A través de l'exposició i el catàleg s'intenta homenatjar-los com a "mestres de ciutadania", testimonis insignes d'una generació que es va esforçar per recuperar la democràcia a Espanya; s'intenta evocar tot el que van fer al seu pas per les aules i les càtedres de les Universitats on van exercir, i també presentar les directrius que van guiar la seua acció cívica com a ciutadans, com a intel.lectuals compromesos amb la democràcia, com a polítics que van exercir llocs rellevants en el Congrés, en el Senat, en el Tribunal Constitucional i en els Ministeris de Sanitat i Consum, i Organització Territorial.

Citació

Baldó Lacomba, M. [Marc] & Piqueras Sánchez, N. [Norberto] & Serrano, M. J. [Maria José] (2014). Mestres de ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente. Universitat de València.

Baldó Lacomba, Marc y Piqueras Sánchez, Norberto y Serrano, Maria José. Mestres de ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente. Universitat de València, 2014.

BALDÓ LACOMBA, Marc y PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto y SERRANO, Maria José. Mestres de ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9580-6.

Baldó Lacomba, Marc y Piqueras Sánchez, Norberto y Serrano, Maria José. Mestres de ciutadania. Manuel Broseta, Ernest Lluch, Francisco Tomás y Valiente. Valencia: Universitat de València; 2014. 214 p.

Copiar al portapapeles