Memoria y significado

Uso y recepción de los vestigios del pasado

Luis Arciniega García, ed.

ISBN: 978-84-370-9157-0

Matèria: art, història

Submatèries: patrimoni artístic, teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 464 pp.

22,05 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre reuneix estudis sobre els canvis que pateixen les obres al llarg del temps. No tant en un vessant estricta i exclusivament material com patrimonial, és a dir, aprofundeix en les actituds humanes que justifiquen tant els canvis físics en les obres com la dels afectes cap a elles. Les obres d'art no són mers reflexos d'un moment i un lloc, sinó intencionats resultats d'un procés que abasta l'ambient en què es creen, però també de tots aquells que se succeeixen al llarg de la seva història en favor de la seva preservació , així com dels modes de comunicació i transmissió, en un dels extrems d'una àmplia escala situaríem la destrucció. Tot això conforma una reflexió sobre una pràctica que arriba fins als nostres dies, i que suposa una inquietud acadèmica i científica conscient i creixent.

Citació

Arciniega García, L. [Luis] (2013). Memoria y significado. Uso y recepción de los vestigios del pasado. Universitat de València.

Arciniega García, Luis. Memoria y significado. Uso y recepción de los vestigios del pasado. Universitat de València, 2013.

ARCINIEGA GARCÍA, Luis. Memoria y significado. Uso y recepción de los vestigios del pasado. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9157-0.

Arciniega García, Luis. Memoria y significado. Uso y recepción de los vestigios del pasado. Valencia: Universitat de València; 2013. 464 p.

Copiar al portapapeles