Medio ambiente y salud

Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos

Carme Valls-Llobet

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-376-3793-8

Matèria: ciències, estudis feministes, medicina

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 520

25,00 €

Sinopsi

Detalles

En l'actualitat, nombroses malalties i d’altres trastorns de la salut de les dones tenen una causa ambiental. Si bé els homes també s’hi veuen afectats, unes evidències científiques creixents mostren que el cos de les dones és encara més vulnerable a la contaminació existent en el medi domèstic i en el laboral. La contaminació pot arribar-nos a través de moltes vies, principalment de l'aire, l'aigua, els aliments, els cosmètics, els camps electromagnètics, etc. En la línia de la preocupació feminista per la salut que inicià el Col·lectiu de Dones de Boston en l'últim terç del segle XX, la coneguda endocrinòloga Carme Valls-Llobet proporciona valuosa informació científica i conclou cadascun dels capítols amb una sèrie de consells de prevenció que van des de les mesures individuals que podem adoptar en la nostra vida quotidiana fins a les polítiques públiques que caldria implementar.

Citació

Valls Llobet, C. [Carme] (2018). Medio ambiente y salud. Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos. Universitat de València.

Valls Llobet, Carme. Medio ambiente y salud. Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos. Universitat de València, 2018.

VALLS LLOBET, Carme. Medio ambiente y salud. Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-376-3793-8.

Valls Llobet, Carme. Medio ambiente y salud. Mujeres y hombres en un mundo de nuevos riesgos. Valencia: Universitat de València; 2018. 520 p.

Copiar al portapapeles