Más allá del hombre económico

Economía y teoría feminista

Marianne A. Ferbrer, Julie A. Nelson, eds.

Col·lecció: Feminismos

ISBN: 978-84-370-2178-2

Matèria: estudis feministes

Idioma: castellà

Coeditor: Ediciones Cátedra, Instituto de la Mujer

Any ed.: 2004

Enquadernació: rústica

Format: 13,5 x 21 cm

Pàgines: 256 pp.

20,75 €

Sinopsi

Detalles

Té la teoria feminista algo que dir a propòsit de l'economia? Quan l'economia es practica amb correcció, és a dir, com a vivència objectiva, queden els seus principis i els seus mètodes fóra de l'abast dels moviments polítics i socials? El gènere actua com a punt de vista des del que es percep el món i s'avalua la pertinència de cada qüestió. En una disciplina on encara avui predominen els hòmens, ni tan sols en aquells casos on s'han analitzat fenòmens vinculats al món femení com la casa o la família s'a arribat a conclusions que, per a una mirada feminista, semblen correctes o imparcials. Aquests textos escrits per especialistes en economia i ciències socials desitgen enriquir l'anàlisi econòmica i alliberar-lo de la parcialitat que l'imposa el predomini d'interessos específicament masculins.

Citació

Febrer, M. A. [Marianne A.] & Nelson, J. A. [Julie A.] (2004). Más allá del hombre económico. Economía y teoría feminista. Universitat de València.

Febrer, Marianne A. y Nelson, Julie A. Más allá del hombre económico. Economía y teoría feminista. Universitat de València, 2004.

FEBRER, Marianne A. y NELSON, Julie A. Más allá del hombre económico. Economía y teoría feminista. Valencia: Universitat de València, 2004. ISBN 978-84-370-2178-2.

Febrer, Marianne A. y Nelson, Julie A. Más allá del hombre económico. Economía y teoría feminista. Valencia: Universitat de València; 2004. 256 p.

Copiar al portapapeles