Lux totius hispaniae

El patriarca Ribera cuatrocientos años después

Emilio Callado Estela, coord.

Col·lecció: Cinc Segles

ISBN: 978-84-370-8064-2

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 414 pp.

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Quan s'acaba de complir el quart centenari de la mort del Patriarca Ribera es publica aquest llibre, una segona miscel·lània d'estudis a càrrec del grup investigador constituït a la fi de 2006, sota els auspicis del Real Col·legi Seminari de Corpus Christi i la cobertura institucional de la Universitat CEU-Cardenal Herrera, per aprofundir en el coneixement de la vida, obra i afanys del prelat a la llum del nou segle. L'elaboració dels textos ha estat a càrrec dels professors Antonio Mestre i Francisco Pons, de la Universitat de València; Alfonso Esponera, Antonio Benlloch, Juan José Garrido, José Santiago Pons, Miguel Navarro i Mariano Ruiz, de la Facultat de Teologia San Vicente Ferrer; i Raúl Romero, Raquel Rivera i Emilio Callado, de la Universitat CEU-Cardenal Herrera.

Citació

Callado Estela, E. [Emilio] (2011). Lux totius hispaniae. El patriarca Ribera cuatrocientos años después. Universitat de València.

Callado Estela, Emilio. Lux totius hispaniae. El patriarca Ribera cuatrocientos años después. Universitat de València, 2011.

CALLADO ESTELA, Emilio. Lux totius hispaniae. El patriarca Ribera cuatrocientos años después. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8064-2.

Callado Estela, Emilio. Lux totius hispaniae. El patriarca Ribera cuatrocientos años después. Valencia: Universitat de València; 2011. 414 p.

Copiar al portapapeles