Product Documents

Luis Simarro

De la psicología científica al compromiso ético

Helio Carpintero Capell

ISBN: 978-84-370-9170-9

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 248 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Primer catedràtic de Psicologia de la Universitat espanyola, el professor Luis Simarro, protagonista del collage biogràfic que se'ns presenta en aquestes pàgines, va ser un home intensament compromès amb la complexa realitat social de finals del segle XIX i principis del XX. Aquest llibre ofereix un retrat meticulós del metge valencià: científic renovador, intel·lectual progressista i pròxim a la Institució Lliure d'Ensenyament. Simarro se'ns mostra com una figura calidoscòpica, europeista, honesta i d'enorme influència en la ciència i en els cercles intel·lectuals de la seua època a través de la seua intensa activitat social i docent, així com del seu important encara que no gaire extensa producció impresa.

Citació

Carpintero Capell, H. [Heliodoro] (2014). Luis Simarro. De la psicología científica al compromiso ético. Universitat de València.

Carpintero Capell, Heliodoro. Luis Simarro. De la psicología científica al compromiso ético. Universitat de València, 2014.

CARPINTERO CAPELL, Heliodoro. Luis Simarro. De la psicología científica al compromiso ético. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9170-9.

Carpintero Capell, Heliodoro. Luis Simarro. De la psicología científica al compromiso ético. Valencia: Universitat de València; 2014. 248 p.

Copiar al portapapeles