Luchas inmediatas

Gente, poder y espacio en la España rural

Susana Narotzky, Gavin Smith

Traducció: Josep Ribera

Col·lecció: Oberta, 185

ISBN: 978-84-370-7729-1

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 248 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La profunda transformació de la quotidianitat sociolaboral del segle XX és l'objecte d'aquest llibre. En ell s'analitza, a través de l'activitat laboral i de les relacions socials de producció, el pas de la supeditació del jornaler agrícola a la desitjada independència del treballador industrial, embolicat aquest últim ara en activitats informals disperses fetes a les seues cases i en xicotetes empreses. En el volum s'arriba a percebre que els camins pels que transcorre la història del capitalisme estan molt allunyats de la pretensió d'establir un únic recorregut estandarditzat. La proto i la microhistòria ens posen en antecedents de les múltiples rutes que han existit i que existeixen per entendre què és això del capitalisme i quines conseqüències arriba a tenir en diferents llocs.

Citació

Narotzky, S. [Susana] & Smith, G. [Gavin] (2010). Luchas inmediatas. Gente, poder y espacio en la España rural. Universitat de València.

Narotzky, Susana y Smith, Gavin. Luchas inmediatas. Gente, poder y espacio en la España rural. Universitat de València, 2010.

NAROTZKY, Susana y SMITH, Gavin. Luchas inmediatas. Gente, poder y espacio en la España rural. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7729-1.

Narotzky, Susana y Smith, Gavin. Luchas inmediatas. Gente, poder y espacio en la España rural. Valencia: Universitat de València; 2010. 248 p.

Copiar al portapapeles