Louisa May Alcott

Tres relatos para adultos

Louisa May Alcott

Est.: Miriam López Rodríguez

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 68

ISBN: 978-84-370-7751-2

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 226 pp.

14,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Des de la publicació de «Donetes» l'any 1868, Louisa May Alcott havia estat considerada una escriptora conservadora de novel·les romàntiques per a adolescents. No obstant això, durant les últimes tres dècades nombroses investigadores han treballat per a modificar aquesta imatge ensucrada i incompleta de l'autora i han mostrat l'amplitud i complexitat de la seua producció literària. Aquesta tasca de recuperació de l'obra alcottiana s'ha vist lamentablement limitada gairebé en la seua totalitat a estudis en llengua anglesa. Aquest volum és un intent de pal.liar aquesta manca de publicacions en espanyol amb la presentació de tres relats fins a ara inèdits en la nostra llengua: el relat gòtic Després de la màscara, el conte El domatge del tártaro i la sàtira Llavors trascendentalistas, tots ells escrits per a un públic adult.

Citació

Alcott, L. M. [Louisa May] & López Rodríguez, M. [Miriam] (2010). Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Universitat de València.

Alcott, Louisa May y López Rodríguez, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Universitat de València, 2010.

ALCOTT, Louisa May y LÓPEZ RODRÍGUEZ, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7751-2.

Alcott, Louisa May y López Rodríguez, Miriam. Louisa May Alcott. Tres relatos para adultos. Valencia: Universitat de València; 2010. 226 p.

Copiar al portapapeles