Product Documents

Los tributos de la tierra

Fiscalidad y agricultura en España (siglos XII-XX)

Rafael Vallejo Pousada, ed.

Col·lecció: Història, 43

ISBN: 978-84-370-7042-1

Matèria: economia, història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània, història medieval, història moderna

Idioma: castellà

Coeditor: Universidad de Córdoba, Universidad de Vigo

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 662 pp.

40,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La terra ha estat històricament el principal factor de producció, el manteniment de la subsistència i la reproducció de l'espècie humana, el suport dels seus sistemes de vida i l'organització social i política. El producte dels camps, fruit de les persones que els conreen, s'escampa per tot el teixit socioeconòmic de les nostres societats històriques i alimenta no només les vides dels particulars i les seues organitzacions col·lectives, sinó també la més important d'aquestes organitzacions, l'Estat, l'origen i la naturalesa canviant del qual no es poden entendre sense l'impost. En el llibre s'aborden, des de diverses òptiques i metodologies, i amb un rigor notable, moltes de les qüestions que es van debatre, primer, en la Trobada d'Investigadors sobre Fiscalitat i Agricultura i, després, en el XI Congrés d'Història Agrària, ambdós celebrats el 2005.

Citació

Vallejo Pousada, R. [Rafael] (2008). Los tributos de la tierra. Fiscalidad y agricultura en España (siglos XII-XX). Universitat de València.

Vallejo Pousada, Rafael. Los tributos de la tierra. Fiscalidad y agricultura en España (siglos XII-XX). Universitat de València, 2008.

VALLEJO POUSADA, Rafael. Los tributos de la tierra. Fiscalidad y agricultura en España (siglos XII-XX). Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7042-1.

Vallejo Pousada, Rafael. Los tributos de la tierra. Fiscalidad y agricultura en España (siglos XII-XX). Valencia: Universitat de València; 2008. 662 p.

Copiar al portapapeles