Los límites del territorio

El País Valenciano en la encrucijada

Joan Romero, Miquel Alberola, coords.

Col·lecció: Oberta, 116

ISBN: 978-84-370-6235-8

Matèria: geografia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 326 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

El territori ha recuperat un nou protagonisme. Ara, afortunadament, és molt més que un simple suport físic o contenidor d'activitats. El territori és entès com a recurs, patrimoni, referent identitari, paisatge cultural, bé públic o espai de solidaritat. Però els canvis són de tanta envergadura que en desconeixem la magnitud dels impactes a mitjà termini. Interrogants, desafiaments, amenaces i oportunitats que obliguen a afrontar processos d'una manera més participada, més pròxima, i tractant d'imaginar solucions consensuades a mitjà termini entre tots els actors implicats. Moltes d'aquestes qüestions, referides al País Valencià, es presenten en aquest treball col·lectiu que recull els quatre darrers números monogràfics publicats pel diari<< El País>> Comunitat Valenciana amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre, i que ara s'editen incloent-hi dues contribucions inèdites en forma de pròleg i d'epíleg.

Citació

Alberola, M. [Miquel] & Romero González, J. [Joan] (2005). Los límites del territorio. El País Valenciano en la encrucijada. Universitat de València.

Alberola, Miquel y Romero González, Joan. Los límites del territorio. El País Valenciano en la encrucijada. Universitat de València, 2005.

ALBEROLA, Miquel y ROMERO GONZáLEZ, Joan. Los límites del territorio. El País Valenciano en la encrucijada. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6235-8.

Alberola, Miquel y Romero González, Joan. Los límites del territorio. El País Valenciano en la encrucijada. Valencia: Universitat de València; 2005. 326 p.

Copiar al portapapeles