Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores

Eduardo Enrique Tálens Visconti

ISBN: 978-84-9134-102-4

Matèria: dret

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 234

19,90 €

Sinopsi

Detalles

La Llei 22/2003, de 9 de juliol, Concursal, regula la situació jurídica de les empreses insolvents i, entre altres qüestions, s'ocupa del règim i ordenació dels pagaments als creditors. Entre els subjectes que poden mantenir crèdits al seu favor ens trobem amb els treballadors que depenen i per compte d'altri que desenvolupen o han desenvolupat la seua prestació de serveis per al deutor concursat. Aquesta monografia analitza el règim jurídic dels crèdits dels treballadors enfront de l'empresari que es troba immers en un procés concursal, abordant-se qüestions tant processals com a materials. Per a açò es tindran en compte les successives reformes legislatives i els diversos pronunciaments judicials que s'han anat emetent, constituint una versió actual i posada al dia sobre el problema jurídic dels crèdits dels treballadors dins del concurs de creditors

Citació

Taléns Visconti, E. E. [Edurardo Enrique] (2017). Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores. Universitat de València.

Taléns Visconti, Edurardo Enrique. Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores. Universitat de València, 2017.

TALÉNS VISCONTI, Edurardo Enrique. Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-102-4.

Taléns Visconti, Edurardo Enrique. Los créditos de los trabajadores en el concurso de acreedores. Valencia: Universitat de València; 2017. 234 p.

Copiar al portapapeles