Product Documents

Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico

Monografías situadas en los márgenes de la dialéctica real

Julius Bahnsen, autor. Manuel Pérez Cornejo, ed.

Col·lecció: Estètica&Crítica, 37

ISBN: 978-84-370-9644-5

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 178 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Publicat en 1877 per Julius Bahnsen, un dels principals representants de l'escola pessimista alemanya del segle XIX, 'Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico' manifesta l'original manera de filosofar de Bahnsen, exposat en el seu peculiar estil literari, caracteritzat per una amarga ironia i un corrosiu humorisme. En ell presenta 'in nuce' la seua estètica, i els trets fonamentals del seu «pessimisme de la contradicció», que es tradueix en una reinterpretació de les categories estètiques de la «tragèdia» i l'«humor». Es tracta de l'escrit més accessible per al lector actual, que se sentirà en el centre mateix del nihilisme, un dels mals del nostre temps. .

Citació

Bahnsen, J. [Julius] & Pérez Cornejo, M. [Manuel] (2015). Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico. Monografías situadas en los márgenes de la dialéctica real. Universitat de València.

Bahnsen, Julius y Pérez Cornejo, Manuel. Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico. Monografías situadas en los márgenes de la dialéctica real. Universitat de València, 2015.

BAHNSEN, Julius y PéREZ CORNEJO, Manuel. Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico. Monografías situadas en los márgenes de la dialéctica real. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9644-5.

Bahnsen, Julius y Pérez Cornejo, Manuel. Lo trágico como ley del mundo y el humor como forma estética de lo metafísico. Monografías situadas en los márgenes de la dialéctica real. Valencia: Universitat de València; 2015. 178 p.

Copiar al portapapeles