Lo maravilloso y el poder

Los presagios de imperio de los emperadores Aureliano y Tácito en la Historia Augusta

Miguel Requena Jiménez

Col·lecció: Oberta, 93

ISBN: 978-84-370-5505-3

Matèria: història

Idioma: castellà

Any ed.: 2003

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 100 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Lo maravilloso y el poder analitza tota una sèrie d'històries de naturalesa meravellosa que, segons la Història Augusta, anunciaren el poder d'Aurelià i de Tàcit. El seu estudi permet comprovar que ens trobem davant reflexes deformats i adaptats a la cultura popular de les manifestacions oficials del programa ideològic de cada emperador i, en definitiva, ha facilitat la reconstrucció dels processos i dels mecanismes de pensament de la societat romana en enfrontar-se a un concepte tan complex com és el del poder imperial.

Citació

Requena Jiménez, M. [Miguel] (2003). Lo maravilloso y el poder. Los presagios de imperio de los emperadores Aureliano y Tácito en la Historia Augusta. Universitat de València.

Requena Jiménez, Miguel. Lo maravilloso y el poder. Los presagios de imperio de los emperadores Aureliano y Tácito en la Historia Augusta. Universitat de València, 2003.

REQUENA JIMéNEZ, Miguel. Lo maravilloso y el poder. Los presagios de imperio de los emperadores Aureliano y Tácito en la Historia Augusta. Valencia: Universitat de València, 2003. ISBN 978-84-370-5505-3.

Requena Jiménez, Miguel. Lo maravilloso y el poder. Los presagios de imperio de los emperadores Aureliano y Tácito en la Historia Augusta. Valencia: Universitat de València; 2003. 100 p.

Copiar al portapapeles