Lliçons de dret romà

Lucía Bernard, Gabriel Buigues (coords.) José Mª Espinosa, Enrique Gómez

Traducció: Lucía Bernard, Gabriel Buigues

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 37

ISBN: 978-84-370-8181-6

Matèria: dret

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 272 pp.

12,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Selecció didàctica que recull els temes més rellevants de la disciplina enquadrats en el seu context històric i cultural. Des dels "arcana iuris", els orígens més foscos del Dret, els "mores maiorum" i en el context d'una societat essencialment agrària es genera un interessant itinerari de caràcter dinàmic, que s'exposa al llarg de les successives lliçons, en les quals la tècnica de combinar la història política amb l'econòmica i la jurídica possibilita fer un seguiment de l'evolució de les institucions jurídiques degudament contextualitzades i acoblades al progrés de la història de Roma. Les fonts emprades han estat preses de les traduccions que els romanistes espanyols han realitzat de les obres clàssiques, del Digest, de les Novel·les, de les Institucions de Gai i de les antologies de fonts romanes.

Citació

Bernad Segarra, L. [Lucía] & Buigues Oliver, G. [Gabriel] & Espinosa Isach, J. M. [José María] & Gómez Royo, E. [Enrique] (2011). Lliçons de dret romà. Universitat de València.

Bernad Segarra, Lucía y Buigues Oliver, Gabriel y Espinosa Isach, José María y Gómez Royo, Enrique. Lliçons de dret romà. Universitat de València, 2011.

BERNAD SEGARRA, Lucía y BUIGUES OLIVER, Gabriel y ESPINOSA ISACH, José María y GÓMEZ ROYO, Enrique. Lliçons de dret romà. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8181-6.

Bernad Segarra, Lucía y Buigues Oliver, Gabriel y Espinosa Isach, José María y Gómez Royo, Enrique. Lliçons de dret romà. Valencia: Universitat de València; 2011. 272 p.

Copiar al portapapeles