YTURRALDE

Cartografies del sublim

Santiago Pastor Vila, Norberto Piqueras Sánchez, coord.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-021-9

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: cartoné

Format: 24,5 x 32,5 cm

Pàgines: 180 pp-

24,00 €

Sinopsi

Detalles

Yturralde és un pintor que treballa intensament en els límits d'aquesta disciplina artística. Les seues valuoses propostes, tot i ser estrictament pictòriques, aprofundeixen en qüestions incardinades generalment en altres camps de coneixement, com poden ser els casos de la ciència i de la metafísica. El projecte expositiu se centra en la seua producció artística més recent. A través d'una selecció de deu obres de gran format s'apel·la a la sensibilitat de l'espectador tot conduint-lo a espais de reflexió i emoció en què preval el sublim. El buit i la plenitud cohabiten en la dialèctica que s'estableix en els seus llenços. En aquests la llum i la geometria s'alien per desentranyar les condicions de l'absolut. Aquesta publicació és el catàleg d’exhibició que arreplega l’opinió i l’anàlisi de l’obra d’Yturralde, realitzades per especialistes de reconegut prestigi.

Citació

Pastor Vila, S. [Santiago] & Piqueras Sánchez, N. [Norberto] (2016). YTURRALDE. Cartografies del sublim. Universitat de València.

Pastor Vila, Santiago y Piqueras Sánchez, Norberto. YTURRALDE. Cartografies del sublim. Universitat de València, 2016.

PASTOR VILA, Santiago y PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto. YTURRALDE. Cartografies del sublim. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9133-021-9.

Pastor Vila, Santiago y Piqueras Sánchez, Norberto. YTURRALDE. Cartografies del sublim. Valencia: Universitat de València; 2016. 180 p.

Copiar al portapapeles