Working with Words

An Introduction to English Linguistics

Miguel Fuster, Antonia Sánchez, eds.

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 18

ISBN: 978-84-370-7194-7

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: anglès

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 400 pp.

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest volum intenta oferir als estudiants matriculats en el Grau d'Estudis Anglesos un manual de base que els introduïsca en l'estudi de les principals matèries. Un manual amb materials pràctics de treball i continguts que responen a les necessitats d'una contínua actualització de l'ensenyament de llengües estrangeres en una perspectiva empírica i teòrica, i que al mateix temps recull i integra els principals corrents científics dels estudis anglesos, tenint en compte les directrius introduïdes per l'Espai Europeu d'Educació Superior. La novetat d'aquest manual resideix a oferir a la xarxa i a la disposició de qualsevol usuari informació relacionada amb el contingut del llibre; textos, exercicis autocorrectius i activitats. Un espai que convida els usuaris a participar enviant les seves propostes per a publicar-les i poder-les compartir.

Citació

Fuster Márquez, M. [Miguel] & Sánchez, A. [Antonia] (2008). Working with Words. An Introduction to English Linguistics. Universitat de València.

Fuster Márquez, Miguel y Sánchez, Antonia. Working with Words. An Introduction to English Linguistics. Universitat de València, 2008.

FUSTER MÁRQUEZ, Miguel y SÁNCHEZ, Antonia. Working with Words. An Introduction to English Linguistics. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7194-7.

Fuster Márquez, Miguel y Sánchez, Antonia. Working with Words. An Introduction to English Linguistics. Valencia: Universitat de València; 2008. 400 p.

Copiar al portapapeles