Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible

Amparo Cervera Taulet, José Manuel Pastor Monsálvez, coords.

Col·lecció: Universitat i Territori

ISBN: 978-84-9133-139-1

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: cartoné

Format: 15,5 x 23 cm

Pàgines: 208

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

En el marc del Congrés organitzat per la Càtedra Model Econòmic sostenible de València i el seu entorn, quasi una trentena d'investigadors de la Facultat d’Economia i d’Instituts d'Investigació de la Universitat de València, han escomès el repte d'investigar i portar propostes perseguint el disseny del model econòmic de la ciutat de València i el seu entorn per als pròxims anys. Un model fonamentat en els principis del desenvolupament territorial integrat, i definit pel caràcter mediterrani de la nostra ciutat i els principis del desenvolupament sostenible. Sostenibilitat econòmica i mediambiental, però també social. Al llarg de 12 capítols repartits en tres seccions, una sèrie d'experts exposaran en els seus treballs els principis bàsics del desenvolupament de la ciutat per mitjà dels processos d'innovació, les xarxes ‒internes i externes‒ i els recursos territorials.

Citació

Cervera Taulet, A. [Amparo] & Pastor Monsálvez, J. M. [José Manuel ] (coords.) (2018). Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible. Universitat de València.

Cervera Taulet, Amparo y Pastor Monsálvez, José Manuel (coords.). Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible. Universitat de València, 2018.

CERVERA TAULET, Amparo y PASTOR MONSÁLVEZ, José Manuel (coords.). Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-139-1.

Cervera Taulet, Amparo y Pastor Monsálvez, José Manuel (coords.). Valencia y su economía: un modelo sostenible es posible. Valencia: Universitat de València; 2018. 208 p.

Copiar al portapapeles