Univers Santos

El fervor de la perseverança en Carles Santos

Norberto Piqueras Sánchez, Josep Ruvira, coord.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-9749-7

Matèria: art

Submatèries: música

Idioma: català, castellà, anglès

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 19,5 x 52,5 cm

Pàgines: 360 pp.

29,95 €

Sinopsi

Detalles

Carles Santos (Vinaròs, 1940), és un dels més prolífics artistes de la Comunitat Valenciana. La seua vida i la seua producció artística, l'eix fonamental de la qual ha sigut la música, ha trobat la prolongació en moltes altres parcel·les, com ara el cinema, les arts escèniques, la fotografia, l'escriptura, les performances... sobre les quals s'ha abocat amb una prolífica inquietud fora del comú. Aquest catàleg i l'exposició, amb el títol d'Univers Santos, pretenen donar a conèixer el seu treball interdisciplinari amb un enfocament més ampli i rigorós; una obra que s'estén al llarg de més de cinquanta anys. Però, l'exposició no es restringeix només al seu caràcter retrospectiu, si no que a l'històric, s'hi afegeix tot un seguit de noves creacions inèdites, que subratllen la idea d'aquesta mostra: avalar la continuïtat i la unitat de la seua poètica.

Citació

Piqueras Sánchez, N. [Norberto] (2015). Univers Santos. El fervor de la perseverança en Carles Santos. Universitat de València.

Piqueras Sánchez, Norberto. Univers Santos. El fervor de la perseverança en Carles Santos. Universitat de València, 2015.

PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto. Univers Santos. El fervor de la perseverança en Carles Santos. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9749-7.

Piqueras Sánchez, Norberto. Univers Santos. El fervor de la perseverança en Carles Santos. Valencia: Universitat de València; 2015. 360 p.

Copiar al portapapeles