Product Documents

Una sociedad conyugal

Las élites de Valladolid en el espejo de Magdeburgo en el siglo XIX

Jorge Luengo

Col·lecció: Història, 157

ISBN: 978-84-370-9457-1

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 288 pp.

18,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Les elits urbanes van patir un procés de transformació en el pas de l'Antic Règim al liberalisme que es va deixar sentir al llarg d'Europa. Però la importància de les revolucions liberals en aquest procés és un debat encara obert en la historiografia. En aquest llibre s'analitza el problema de la formació de les elits liberals a Espanya durant el segle XIX. Una comparació asimètrica entre els casos de Valladolid i Magdeburg serveix per a emmarcar l'estudi, amb la finalitat de subratllar similituds i diferències entre ells i de contrastar contextos tan diversos com els de Espanya i Prússia en el debat sobre el canvi social durant el període revolucionari. El món urbà serveix de laboratori d'anàlisi i permet mostrar els mecanismes utilitzats per les elits urbanes per a aconseguir o mantenir una posició de privilegi social, polític i econòmic.

Citació

Luengo, J. [Jorge] (2014). Una sociedad conyugal. Las élites de Valladolid en el espejo de Magdeburgo en el siglo XIX. Universitat de València.

Luengo, Jorge. Una sociedad conyugal. Las élites de Valladolid en el espejo de Magdeburgo en el siglo XIX. Universitat de València, 2014.

LUENGO, Jorge. Una sociedad conyugal. Las élites de Valladolid en el espejo de Magdeburgo en el siglo XIX. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9457-1.

Luengo, Jorge. Una sociedad conyugal. Las élites de Valladolid en el espejo de Magdeburgo en el siglo XIX. Valencia: Universitat de València; 2014. 288 p.

Copiar al portapapeles