Una historia sin justicia

Cátedra, política y magistratura en la vida de Mariano Gómez

Pascual Marzal Rodríguez

Col·lecció: Cinc Segles

ISBN: 978-84-370-7652-2

Matèria: dret, història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 328 pp.

22,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Avui dia gairebé ningú coneix qui va ser i què va fer Mariano Gómez, malgrat l'important paper que va haver d'ocupar en la història contemporània espanyola. Aquesta biografia reconstrueix la seua vida amb les dificultats que suposen el fet que la figura del protagonista manca d'unes memòries, d'un diari o d'un arxiu familiar. L'autor dóna mostra de la seva tenacitat, tot buscant notícies en mil llocs i obres; i com sol ocórrer, admira al seu personatge. Llegir aquest estudi és potser més grat que compondre'l. Les dades biogràfiques han estat dividides en tres apartats principals que, al seu torn, donen títol a l'obra i que es corresponen cronològicament amb les facetes professionals més importants de la vida de Mariano Gómez: càtedra, política i judicatura.

Citació

Marzal Rodríguez, P. [Pascual] (2009). Una historia sin justicia. Cátedra, política y magistratura en la vida de Mariano Gómez. Universitat de València.

Marzal Rodríguez, Pascual. Una historia sin justicia. Cátedra, política y magistratura en la vida de Mariano Gómez. Universitat de València, 2009.

MARZAL RODRÍGUEZ, Pascual. Una historia sin justicia. Cátedra, política y magistratura en la vida de Mariano Gómez. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7652-2.

Marzal Rodríguez, Pascual. Una historia sin justicia. Cátedra, política y magistratura en la vida de Mariano Gómez. Valencia: Universitat de València; 2009. 328 p.

Copiar al portapapeles