Un diplomático americano en la España de Franco

Michael Aaron Rockland

Traducció: Carme Manuel

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 75

ISBN: 978-84-370-8011-6

Matèria: filologia, història

Submatèries: crítica i teoria literària, fiologia anglogermànica, història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 158 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Fa anys Michael Rockland va treballar com a adjunt cultural en l'ambaixada nord-americana a Madrid, però ni física ni espiritualment s'ha acomiadat mai del nostre país. Malgrat haver escrit tretze llibres, «Un diplomático americano en la España de Franco» és la seua primera obra sobre les seues vivències d'aquella època. En un dels capítols narra com va passar un dia acompanyant al reverend Martin Luther King per Madrid; en un altre com el seu fill petit va ser triat per representar el paper del fill del doctor Zhivago en la famosa pel·lícula de David Llegeixin; en un altre com les hi va enginyar per no haver d'encaixar la mà de Franco en una recepció diplomàtica; en un altre com va viure l'incident de les bombes de Palomares... En aquest volum Rockland compara i contrasta les cultures nord-americana i espanyola, i suggereix que tots dos països poden aprendre molt un de l'altre.

Citació

Manuel Cuenca, C. [Carme] & Rockland, M. A. [Michael Aaron] (2011). Un diplomático americano en la España de Franco. Universitat de València.

Manuel Cuenca, Carme y Rockland, Michael Aaron. Un diplomático americano en la España de Franco. Universitat de València, 2011.

MANUEL CUENCA, Carme y ROCKLAND, Michael Aaron. Un diplomático americano en la España de Franco. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8011-6.

Manuel Cuenca, Carme y Rockland, Michael Aaron. Un diplomático americano en la España de Franco. Valencia: Universitat de València; 2011. 158 p.

Copiar al portapapeles