Trastornos de conducta

Estrategias de intervención y casos prácticos

Ángel Latorre, Jerónima Teruel, David Bisetto

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 24

ISBN: 978-84-370-7744-4

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 160 pp.

10,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquesta obra és una eina pràctica per a atendre i oferir solucions a aquesta problemàtica tan freqüent en les nostres escoles i famílies. Els autors aporten una descripció clara de les característiques dels trastorns de conducta i de les causes que els originen, oferint a partir d'ací unes estratègies d'intervenció psicopedagògica basades en l'evidencia empírica de casos pràctics realitzats pel servei d'Atenció Psicològica Externa (SAPE). Els protocols d'avaluació i tractament que es presenten constitueixen recursos importants i necessaris per a millorar la convivència dins l'escola i la família. L'estudi està associat a una pàgina Web (https://auladeedi-cion.uv.es), en la qual trobessin recursos d'interès: protocols d'intervenció i tractament, qüestionaris, vídeos, imatges i recursos bibliogràfics relacionats amb els trastorns de conducta, etc.

Citació

Bisetto, D. [David] & Latorre, . [Ángel] & Teruel, J. [Jerónima] (2010). Trastornos de conducta. Estrategias de intervención y casos prácticos. Universitat de València.

Bisetto, David y Latorre, Ángel y Teruel, Jerónima. Trastornos de conducta. Estrategias de intervención y casos prácticos. Universitat de València, 2010.

BISETTO, David y LATORRE, Ángel y TERUEL, Jerónima. Trastornos de conducta. Estrategias de intervención y casos prácticos. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7744-4.

Bisetto, David y Latorre, Ángel y Teruel, Jerónima. Trastornos de conducta. Estrategias de intervención y casos prácticos. Valencia: Universitat de València; 2010. 160 p.

Copiar al portapapeles