Sobre "Nosaltres els valencians"

Ferran Carbó Aguilar, F. Pérez i Moragón, eds.

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 17

ISBN: 978-84-370-9107-5

Matèria: filologia, sociologia i política

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 13 x 21 cm

Pàgines: 234 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Aparegut en un moment de canvis en la societat valenciana, "Nosaltres, els valencians" és encara avui una referència insubstituïble per a qui vulga encarar-se amb la realitat valenciana. Amb més de trenta edicions en cinquanta anys, aquesta obra continua reclamant l'atenció de molta gent, des dels àmbits d'estudi acadèmic de la historiografia, la sociologia o els estudis econòmics i culturals. A més, és una lectura plenament suggeridora per a les noves generacions de joves, preocupats pel present i pel futur del seu país. El conjunt d'estudis que conforma aquest volum és el resultat d'una sèrie de reflexions sobre l'obra cabdal de Joan Fuster, sorgides arran de la commemoració dels cinquanta anys de la seua primera edició. Les nou col·laboracions constitueixen una nova aportació bibliogràfica a l'estudi monogràfic d'aquella obra emblemàtica de 1962.

Citació

Carbó Aguilar, F. [Ferran] & Pérez Moragón, F. [Francesc] (2013). Sobre "Nosaltres els valencians". Universitat de València.

Carbó Aguilar, Ferran y Pérez Moragón, Francesc. Sobre "Nosaltres els valencians". Universitat de València, 2013.

CARBÓ AGUILAR, Ferran y PÉREZ MORAGÓN, Francesc. Sobre "Nosaltres els valencians". Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9107-5.

Carbó Aguilar, Ferran y Pérez Moragón, Francesc. Sobre "Nosaltres els valencians". Valencia: Universitat de València; 2013. 234 p.

Copiar al portapapeles