Ser Joan Fuster

33 visions sobre l'escriptor

N. Pellisser, A. Montón, F. Pérez i Moragón, eds.

Col·lecció: Càtedra Joan Fuster, 8

ISBN: 978-84-370-7146-6

Matèria: filologia, sociologia i política

Submatèries: filologia catalana

Idioma: català

Coeditor: Càtedra Joan Fuster

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 14 x 21 cm

Pàgines: 372 pp.

18,00 €

Sinopsi

Detalles

El Taller d'Audiovisuals i la Càtedra Joan Fuster, organismes de la Universitat de València, han treballat intensament en l'elaboració d'un documental sobre la vida i l'obra del gran escriptor i intel·lectual valencià, nascut a Sueca el 1922 i mort a la mateixa ciutat el 1992. Entre els abundants materials reunits per dur a terme el projecte es va realitzar una selecció d'entrevistes de llarga durada a persones que van tractar Fuster i que aporten visions, records i opinions sobre ell, fins a formar un mosaic molt complet i variat que reconstrueix la trajectòria vital de l'autor de Diccionari per a ociosos, Nosaltres els valencians, El descrèdit de la realitat, Poetes, moriscos i capellans, Causar-se d'esperar, Heretgies, revoltes i sermons, Figures de temps, Literatura catalana contemporània, La Decadència al País Valencià i tantes altres obres memorables. Aquest volum conté la transcripció íntegra de les entrevistes fetes per a la pel·lícula. Inclou documental en DVD.

Citació

Montón, A. [Albert] & Pellisser, N. [Nel·lo] & Pérez Moragón, F. [Francesc] (2008). Ser Joan Fuster. 33 visions sobre l'escriptor. Universitat de València.

Montón, Albert y Pellisser, Nel·lo y Pérez Moragón, Francesc. Ser Joan Fuster. 33 visions sobre l'escriptor. Universitat de València, 2008.

MONTÓN, Albert y PELLISSER, Nel·lo y PÉREZ MORAGÓN, Francesc. Ser Joan Fuster. 33 visions sobre l'escriptor. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7146-6.

Montón, Albert y Pellisser, Nel·lo y Pérez Moragón, Francesc. Ser Joan Fuster. 33 visions sobre l'escriptor. Valencia: Universitat de València; 2008. 372 p.

Copiar al portapapeles