Rondalles populars valencianes

Antologia, catàleg i estudi dins la tradició del folklore universal

Rafael Beltrán, ed.

ISBN: 978-84-370-6850-3

Matèria: filologia

Submatèries: crítica i teoria literària, filologia catalana

Idioma: català

Any ed.: 2007

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 25 cm

Pàgines: 764 pp.

50,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Per primera vegada en un sol volum, el lector té al seu abast més de 200 rondalles agrupades en blocs temàtics, classificades segons els criteris internacionals i explicades dins el context del folklore universal. Un ram d'històries representatiu de la varietat i la vitalitat de l'art narratiu oral dins el nostre patrimoni etnològic. Darrere d'aquesta gran baralla, amb què jugar i divertir-se, hi ha, a més, el rigorós treball d'investigació del professor Rafael Beltran que, més enllà d'un estudi introductori, aporta un índex classificatori i les fitxes catalogràfiques de les rondalles antologades. En suma, una bellíssima contribució al reconeixement del valor i la popularitat d'aquest gènere mil·lenari i de les seues lliçons d'imaginació i saviesa.

Citació

Beltrán Llavador, R. [Rafael] (2007). Rondalles populars valencianes. Antologia, catàleg i estudi dins la tradició del folklore universal. Universitat de València.

Beltrán Llavador, Rafael. Rondalles populars valencianes. Antologia, catàleg i estudi dins la tradició del folklore universal. Universitat de València, 2007.

BELTRÁN LLAVADOR, Rafael. Rondalles populars valencianes. Antologia, catàleg i estudi dins la tradició del folklore universal. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6850-3.

Beltrán Llavador, Rafael. Rondalles populars valencianes. Antologia, catàleg i estudi dins la tradició del folklore universal. Valencia: Universitat de València; 2007. 764 p.

Copiar al portapapeles